Welkom

REIS –  ONTDEK –  PROEF – GENIET

Welkom bij wANNderful!

wANNderful is een reis- en fotoblog voor iedereen die houdt van comfortabel reizen en “a room with a view”, van trendy plekjes, architectuur en cultuur. In de wijde wereld, maar vooral in Europa en ook gewoon in België, mijn thuisland. Een combinatie van reizen met een vleugje lifestyle dus.

wANNderful - over-mij valencia_henry_moore

Wekelijks  vind je hier een fotoverslag dat je inspireert om erop uit te trekken, te proeven en te genieten. Of gewoon te dromen en te relaxen via sfeerbeelden en een verhaal.

Ik vind het altijd zalig om nieuwe  en bijzondere plaatsen te ontdekken! Ik schrijf alleen over plekken waar ik zelf ook echt geweest ben en gebruik bijna uitsluitend eigen fotomateriaal. Wil je graag iets hergebruiken of een foto in hoge resolutie ontvangen? Contacteer me dan via de Contactpagina of via het formulier onderaan.

wANNderful is ook te vinden in de overzichtslijst van Nederlandse en Belgische bloggers van bloggersbenelux.com.

wANNderful top-tips van 2022?

Tijdens het afgelopen jaar waren dit de populairste tips:

In 2021 waren de meest gelezen berichten die over de mooiste street art in Leuven,  de lekkerste lunchplekken in Mechelen,  en vooral ook de uitgebreide lijst van meer dan 20 wandelplekken in de buurt van Leuven en 21 zalige Belgische bezienswaardigheden.  Eeuwig populair zijn daarnaast de 5 sympathieke terrassen in de Vlaamse Ardennen.

N.B. Komen er zeker al aan voor 2023 : Malta en de Dolomieten (Italië). Super- nieuwsgierig alvast!

En de naam?

wANNderful is een samentrekking van ANN – wonderful – to wander- to wonder: ik word graag verrast  en vertel jullie met veel plezier over mijn omzwervingen,  mijn fijnste nieuwe ontdekkingen en  belevenissen in deze heerlijke wereld.

Over mezelf nog dit:

  • letterenliefhebber, street art hunter, creatieve duizendpoot en levensgenieter uit het Leuvense
  • gek op citytrips en uitstappen naar bijzondere plekken (maar dat had je al begrepen)
  • met een passie voor fotografie en vormgeving
  • en een soft spot voor schoonheid, cultuur … en lekker eten!

Go Go Go!

Nu is het aan jou. Snuister lekker rond. Geniet mee met mij. Jas aan en reiskoffer onder de arm. Klaar om een aantal heerlijke plekjes in mijn ‘wANNderful’ world te ontdekken!

Tot gauw,

Ann

 

P.S. Samenwerken? Of een  andere vraag?  Mail me gewoon!

 

Altijd fijn om je reactie te lezen: