Welkom

REIS –  ONTDEK –  PROEF – GENIET

Welkom op mijn site wANNderful!

wANNderful is een reis- en fotoblog voor iedereen die houdt van comfortabel reizen en “a room with a view”, van trendy plekjes, architectuur en cultuur. Een combinatie van reizen met een vleugje lifestyle dus. In de wijde wereld, of gewoon in België, als toerist-in-eigen-land.

wANNderful - over-mij valencia_henry_moore

Wekelijks  vind je hier een fotoverslag dat je inspireert om erop uit te trekken, te proeven en te genieten. In het echt of virtueel, via sfeerbeelden en een verhaal. En … heel fijn als we ervaringen en tips kunnen delen. Want gedeeld plezier is dubbel plezier ;).

Ik vind het zelf altijd zalig om nieuwe  en bijzondere plaatsen te ontdekken! Goed om weten daarbij: ik schrijf alleen over plekken waar ik zelf effectief geweest ben en gebruik zo goed als uitsluitend eigen fotomateriaal. Wil je graag iets hergebruiken? Contacteer me dan via de Contactpagina of via het formulier onderaan.

wANNderful top-tips van het afgelopen jaar?

In 2021 waren de meest gelezen berichten die over de mooiste street art in Leuven,  de lekkerste lunchplekken in Mechelen,  fietsroutes in Middelkerke en de Dijlevallei en vooral ook de uitgebreide lijst  wandelplekken in de buurt van Leuven en de lijst van 21 zalige Belgische bezienswaardigheden. Ook topadresjes zoals de originele Molen Ter Slepe in de Vlaamse Ardennen en de landelijke oase ma-tinée in Waals-Brabant deden het goed. Populaire berichten van de vorige jaren zoals mijn tips voor roadtrips in Puglia en Noord-Portugal verschoven door corona  meer naar de achtergrond. Ik ben heel nieuwsgierig naar wat 2022 zal brengen!

En de naam?

wANNderful is een samentrekking van ANN – wonderful – to wander- to wonder: ik word graag verrast  en vertel jullie met veel plezier over mijn omzwervingen,  mijn fijnste nieuwe ontdekkingen en  belevenissen in deze heerlijke wereld.

Over mezelf nog dit:

  • letterenliefhebber, street art hunter, creatieve duizendpoot en levensgenieter
  • gek op citytrips en uitstappen naar bijzondere plekken
  • met een passie voor fotografie en vormgeving
  • en een soft spot voor schoonheid, cultuur … en lekker eten!

Go Go Go!

Nu is het aan jou. Snuister lekker rond. Geniet mee met mij.  Jas aan en reiskoffer onder de arm. Klaar om een aantal heerlijke plekjes in mijn ‘wANNderful’ world te ontdekken!

Tot gauw,

Ann

 

P.S. Samenwerken? Of een  andere vraag?  Mail me gewoon!

 

Altijd fijn om je reactie te lezen: