Welkom

REIS –  ONTDEK –  PROEF – GENIET

Welkom op mijn site wANNderful!

wANNderful is een reis- en fotoblog voor iedereen die houdt van comfortabel reizen en “a room with a view”, van trendy plekjes, architectuur en cultuur. Een combinatie van reizen met een vleugje lifestyle dus. In de wijde wereld, of gewoon in België, als toerist-in-eigen-land.

valencia_henry_moore

Ik wil je met een wekelijks fotoverslagje inspireren om erop uit te trekken, te proeven en te genieten. In het echt of virtueel, via sfeerbeelden en een verhaal. En … heel fijn als we ervaringen en tips kunnen delen. Want gedeeld plezier is dubbel plezier 😉

Het afgelopen jaar waren de meest gelezen berichten die over architectuur spotten in Luik, street art in Leuven en de uitgebreide lijst  wandelplekken in de buurt van Leuven, maar ook mijn tips voor roadtrips in Puglia en Noord-Portugal waren populair.

En de naam?

wANNderful is een samentrekking van ANN – wonderful – to wander- to wonder: ik word graag verrast  en vertel jullie met veel plezier over mijn omzwervingen,  mijn fijnste nieuwe ontdekkingen en  belevenissen in deze heerlijke wereld.

Over mezelf nog dit:

  • letterenliefhebber, street art hunter, creatieve duizendpoot en levensgenieter
  • gek op citytrips en uitstappen naar bijzondere plekken
  • met een passie voor fotografie en vormgeving
  • en een soft spot voor schoonheid, cultuur … en lekker eten!

Go Go Go!

Nu is het aan jou. Snuister lekker rond. Geniet mee met mij.  Jas aan en reiskoffer onder de arm. Klaar om een aantal heerlijke plekjes in mijn ‘wANNderful’ world te ontdekken!

Tot gauw,

Ann

 

P.S. Samenwerken? Of een  andere vraag?  Mail me gewoon!

 

 

Altijd fijn om je reactie te lezen: