Meest gelezen in 2017: ontdekkingen en hoogtepunten

Einde van het jaar in zicht… Tijd voor een terugblik en een vooruitblik. Dankbaar voor het goede, hopend op het einde van wat zwaar woog. En altijd leuk om te zien welke berichten jullie het meest gelezen en gesmaakt hebben. Nieuwsgierig naar ‘The Best of …”? Hier komen ze! Klik door op de hyperlinks voor het verhaal!

Meest gelezen en populairste berichten

 • De fijnste citytrip in België was die naar Luik

Nog wat reislectuur

En tot slot, als toemaatje voor deze donkere winterdagen, het fijnste reisboek dat ik dit jaar las: ‘De acht bergen’ van Paolo Cognetti. Filosofischer en zachtmoediger dan het knap geschreven maar gruwelijke ‘De tolk van Java’ van Alfred Birney. En even poëtisch als de terecht gehypte verhalenbundel ‘Rivieren’ van Martin Michael Driessen.  Heerlijke lectuur voor wie liever in gedachten dan in werkelijkheid reist.

Installeer je gezellig in de zetel, laat het vuur in de haard knetteren en trek op reis!

 

Van harte,

 

Ann

31 thoughts on “Meest gelezen in 2017: ontdekkingen en hoogtepunten

 1. Wat een mooi jaaroverzicht. Zo veel verschillende dingen en plekken, mooi 🙂 ook voor jou de beste wensen en op naar een sprankelend 2018!

 2. Zo, je hebt een prachtig jaar gehad! Wat een mooi lijstje heb je gemaakt! Er staat veel moois tussen!

 3. Zoveel mooie herinneringen en zoveel mooie foto’s! Ook voor jou prettig eindjaar en een wondermooi 2018 gewenst!

 4. Leuk overzicht! Het heiligdom van Bom Jesus do Monte in Portugal lijkt me mooi om te bezoeken.

 5. Altijd fijn om hier te komen lezen en inspiratie op te doen. De allerbeste wensen en ik klink alvast op veel moois in 2018!

 6. Een mooi overzicht! Door jou ben ik toen ook naar Luik geweest. Leuk is dat toch hé! Geniet van een fijn jaareinde. Alvast mijn beste wensen voor 2018.

  1. O superleuk! Altijd fijn om elkaar te kunnen inspireren. Dankjewel ook voor jouw prachtige woord-en-beeld combinaties van het afgelopen jaar. Ze maakten me aan het lachen! Of ontroerden me. Heerlijk!
   Ook voor jou en geliefden alle goeds!

Altijd fijn om je reactie te lezen: